Julbord hos Talevski 2021

Ett julbord för alla

Äntligen kan vi planera för att duka upp vårt fantastiska julbord! Med våra egna sillinläggningar, lax i variationer, hembakade bröd, patéer, julskinka, lokala charkuterier med internationella instick och givetvis allt varmt vi håller kärt så justerar vi serveringsmetoder för årets julbord.

Inspirerat av vårt sätt att servera brunchen kommer en hel del serveras till borden varvat med bufféstationer och bemannade stationer. Sillabord kommer dukas upp för sillfantasten och noga utvalda charkuterier kommer serverat till bordet t.ex. 

Julbord från 1/12

Vi rivstartar december månad med julbordpremiär onsdagen 1/12. Julbordet erbjuds onsdagar - lördagar mot förbeställning fram till och med 22/12.

Pris 595kr/person


Covid-19
Vi följer FHM och regeringens restriktioner och råd varje dag för att kunna genomföra våra julbord på ett säkert sätt. Tveka inte på att höra av er till oss om du har frågor gällande er bokning.


Boka ert julbord nu via länken ovan "BOKA BORD" eller skicka ett mail till oss:
info@stadsparkscafeet.se
046 - 211 44 47

Stadsparksgatan, Lund

046 - 211 44 47

info@stadsparkscafeet.se

Följ oss!

Öppettider

Måndag - Söndag 12:00 - sent
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram